Sugeng rawuh ing situs web iki!

Tampilan Karton & Kemasan Kertas KhususDesainer & Produsen

Raymin Display Products Co., Ltd didegaké ing taun 2012. Kita minangka pabrikan profesional khusus kanggo ngrancang lan ngasilake tampilan POP kardus, kalebu tampilan karton, kothak kaku lan kemasan kertas.

Pabrik kita dununge ing Foshan, kanthi area pabrik 50.000 ㎡. Produk kita didol menyang Amerika Serikat, Australia, Jerman, Prancis, Inggris, Walanda, Jepang, Hong Kong, China Daratan lan pasar internasional lan domestik liyane. Kita uga minangka pemasok tulus kanggo Wal-Mart, Disney, Coco Cola lan liya-liyane.

Produk sing Ditampilake

Ayo nggawe Produk sampeyan apik nganggo dipslay Kardus unik, kemasan kertasanddpanrinsert

Apa sing Kita Laku

Raymin Display bakal ngetrapake trobosan industri minangka strategi pangembangan utama, terus nguatake inovasi teknologi, inovasi manajemen lan inovasi pemasaran minangka inti saka sistem inovasi, lan ngupayakake menehi solusi kemasan lan tampilan sing paling cocog kanggo para pelanggan global.

  • One-stop service from design, prototype, production and delivery.One-stop service from design, prototype, production and delivery.

    Layanan

    Layanan mandeg saka desain, prototipe, produksi lan pangiriman.

  • Audited by BSCI, CQC, FSC, IQBET, ISO 9001, Walmart, Disney and FSC. Audited by BSCI, CQC, FSC, IQBET, ISO 9001, Walmart, Disney and FSC.

    Sertifikat

    Diaudit dening BSCI, CQC, FSC, IQBET, ISO 9001, Walmart, Disney lan FSC.

  • Establish long term business relationship with Walmart, Disney, Target and Costco vendors.Establish long term business relationship with Walmart, Disney, Target and Costco vendors.

    Kasus kerja sama

    Nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo vendor Walmart, Disney, Target lan Costco.

Warta Paling Anyar

  • Alesan Nggunakake Tampilan Karton

    Akeh pamilik toko ritel lan butik nggunakake tampilan kayu kanggo nampilake produke, nanging panggunaan tampilan pop karton uga dadi populer. Sampeyan bakal sok dong mirsani tampilan karton ...

  • Kothak Kado Hadiah Mewah Khusus

    Apa Kothak Kaku? Kothak kaku minangka salah sawijining kategori kothak kemasan sing paling akeh digoleki. Meh kabeh merek mewah nggunakake kemasan kaku kanggo artikel sing larang lan alus. Kothak kaku ...

  • Printing Workshop (14)
  • Automatic Laminating Machine (10)
  • Printing Workshop (2)